Nokia-Seura, rakkaudesta kotiseutuun! Kotiseutuliitto_70v.jpg

Nokia-Seura on kaikkien nokialaisten yhteinen kotiseutuyhdistys, joka vaalii nokialaista kulttuuriperimää, kokoaa yhteen kuntalaiset eri puolilta Nokiaa ja toimii yhteisen viihtyvyyden lisäämiseksi. Nokia-Seura järjestää tapahtumia, retkiä ja kulttuuritilaisuuksia. Olemme Suomen Kotiseutuliiton jäsen, liitto täyttää tänä vuonna 70 vuotta!

Nokia-Seura julkaisee joka toinen vuosi Nokia ennen ja nyt -lehteä. Tuorein numero (XV) ilmestyi marraskuussa 2018. Sen lisäpainosta ja aiemmin julkaistuja lehtiä voit ostaa alla luetelluista myyntipisteistä tai tilata Julkaisut-välilehdellä avautuvalla lomakkeella.

Nokia-Seuran jäsenyys on jokaisen kotiseutuaan rakastavan nokialaisen kunnia-asia, joten olet lämpimästi tervetullut joukkoon mukaan! Tämä vuosi on seuran 73. toimintavuosi!

NEN_XV_etukansi.jpg

TUOREIN NUMERO ILMESTYI 1.11.2018!

Saatavissa alla mainituista
myyntipisteistä á 15 €
(HUOM! vain käteisellä)
Katso lisätietoa kohdasta Julkaisut