Nokia-Seura, rakkaudesta kotiseutuun! Kotiseutuliitto_70v.jpg

Nokia-Seura on kaikkien nokialaisten yhteinen kotiseutuyhdistys, joka vaalii nokialaista kulttuuriperimää, kokoaa yhteen kuntalaiset eri puolilta Nokiaa ja toimii yhteisen viihtyvyyden lisäämiseksi. Nokia-Seura järjestää tapahtumia, retkiä ja kulttuuritilaisuuksia. Olemme Suomen Kotiseutuliiton jäsen.

Nokia-Seura julkaisee joka toinen vuosi Nokia ennen ja nyt -lehteä. Tuorein numero (XV) ilmestyi marraskuussa 2018. Sen lisäpainosta ja aiemmin julkaistuja lehtiä voit ostaa alla luetelluista myyntipisteistä tai tilata Julkaisut-välilehdellä avautuvalla lomakkeella.

Nokia-Seuran jäsenyys on jokaisen kotiseutuaan rakastavan nokialaisen kunnia-asia, joten olet lämpimästi tervetullut joukkoon mukaan! Tämä vuosi on seuran 74. toimintavuosi!

Tervetuloa mukaan toimintaan ja vaikkapa jäseneksi!

- - -

Muutoksia suunniteltuihin tapahtumiin koronaepidemian vuoksi. Katso Tapahtumakalenterista!

- - -

Uusin kotiseututeoksemme, "Nokia - 101 tarinaa" -kirja on nyt VALMIS!

Tässä linkki Nokian Uutisten juttuun kirjastamme:

N101_netti.jpg

Kirjan myyntipisteet:

- Nokialla:        Eveliinan Talo Välikadulla, Siison Pirkkalaistorilla, Prisma Nokia

- Tampereella: Akateeminen Kirjakauppa, Hämeenkatu 4 sekä

1.4. alkaen Suomalainen Kirjakauppa, Hämeenkatu 18 ja Hämeenkatu 5

- - -

Muiden julkaisujemme myyntipisteet Nokialla:

Eveliinan talo, Välikatu 17, ma-ke 10-17, to-pe 10-18, la 10-15

Kirppis Siison, Pirkkalaistorilla

Hinttalan kahvio, Nokianvaltatie 5, (avoinna kesäaikaan)