Nokia-Seura, rakkaudesta kotiseutuun! Kotiseutuliitto_70v.jpg

Nokia-Seura on kaikkien nokialaisten yhteinen kotiseutuyhdistys, joka vaalii nokialaista kulttuuriperimää, kokoaa yhteen kuntalaiset eri puolilta Nokiaa ja toimii yhteisen viihtyvyyden lisäämiseksi. Nokia-Seura järjestää tapahtumia, retkiä ja kulttuuritilaisuuksia. Olemme Suomen Kotiseutuliiton jäsen.

Nokia-Seura julkaisee joka toinen vuosi Nokia ennen ja nyt -lehteä. Tuorein numero (XV) ilmestyi marraskuussa 2018. Sen lisäpainosta ja aiemmin julkaistuja lehtiä voit ostaa alla luetelluista myyntipisteistä tai tilata Julkaisut-välilehdellä avautuvalla lomakkeella.

Nokia-Seuran jäsenyys on jokaisen kotiseutuaan rakastavan nokialaisen kunnia-asia, joten olet lämpimästi tervetullut joukkoon mukaan! Tämä vuosi on seuran 74. toimintavuosi!

- - -

Hyvää alkanutta vuotta 2020 etenkin kaikille Nokia-juurisille kotiseutuharrastajille. Tämä vuosi on seurallemme jo 74. toimintavuosi, joka tuo tullessaan jotain aivan uutta! Siitä saat hieman esimakua tästä alla olevasta ilmoituksesta Pirkan Opiston kurssioppaasta. Tervetuloa mukaan toimintaan ja vaikkapa jäseneksi!

PO_Ilmoitus_2.jpg

- - -

Julkaisujemme myyntipisteet Nokialla:

Eveliinan talo, Välikatu 17, ma-ke 10-17, to-pe 10-18, la 10-15

Kirppis Siison, Pirkkalaistorilla

Hinttalan kahvio, Nokianvaltatie 5, (avoinna kesäaikaan)

- - -