Nokia-Seura, rakkaudesta kotiseutuun! Nokia80_pixel_final_1.jpg

Nokia-Seura on kaikkien nokialaisten yhteinen kotiseutuyhdistys, joka vaalii nokialaista kulttuuriperimää, kokoaa yhteen kuntalaiset eri puolilta Nokiaa ja toimii yhteisen viihtyvyyden lisäämiseksi. Nokia-Seura järjestää tapahtumia, retkiä ja kulttuuritilaisuuksia.

Nokia-Seura julkaisee joka toinen vuosi Nokia ennen ja nyt -lehteä. Tuorein numero (XIV) ilmestyi marraskuussa 2016. Sen lisäpainosta ja aiemmin julkaistuja lehtiä voit tilata yhteydenotto-lomakkeella tai alempana luetelluista myyntipisteistä.

Nokia-Seuran jäsenyys on jokaisen kotiseutuaan rakastavan nokialaisen kunnia-asia, joten olet lämpimästi tervetullut joukkoon mukaan! Nokia-Seura on tänä vuonna toiminut 70 vuotta!

- - -

K.J. Nummen muistelmat julkaistu! Saatavissa myyntipisteistä (kts. alla) ja postitse (tilaus oheisella Ota yhteyttä -lomakkeella).

Nummi_julistekuva.jpg

Viiri_ilmoitus.jpg

- - -

VALOKUVANÄYTTELY OLI MENESTYS - 1.350 KÄVIJÄÄ 2 KUUKAUDESSA. KIITOS KIINNOSTUKSESTA JA PALAUTTEISTA! Näet näyttelyjulisteet ja -luettelon Galleria-välilehdeltä!

Julkaisujemme myyntipisteet Nokialla:

Hinttalan kahvio, Nokianvaltatie 5, (avautuu marraskuun lopulla joulumarkkinoille)

Eveliinan talo, Välikatu 17, ma-ke 10-17, to-pe 10-18, la 10-15

Nokian Taidetalo, Souranderintie 7, ti, to, pe 10-16, ke 10-18, näyttelyiden aikana myös su 11-15

Nokian Uutisten konttori, (vain käteisellä) ma-ti, to-pe 8-12.30, 13.30-16

SPR:n kahvio terveyskeskuksessa, ark. 8-15.30, la-su 12-15