Nokia-Seura, rakkaudesta kotiseutuun! Nokia80_pixel_final_1.jpg

Nokia-Seura on kaikkien nokialaisten yhteinen kotiseutuyhdistys, joka vaalii nokialaista kulttuuriperimää, kokoaa yhteen kuntalaiset eri puolilta Nokiaa ja toimii yhteisen viihtyvyyden lisäämiseksi. Nokia-Seura järjestää tapahtumia, retkiä ja kulttuuritilaisuuksia.

Nokia-Seura julkaisee joka toinen vuosi Nokia ennen ja nyt -lehteä. Tuorein numero (XIV) ilmestyi marraskuussa 2016. Sen lisäpainosta ja aiemmin julkaistuja lehtiä voit tilata yhteydenotto-lomakkeella tai alempana luetelluista myyntipisteistä.

Nokia-Seuran jäsenyys on jokaisen kotiseutuaan rakastavan nokialaisen kunnia-asia, joten olet lämpimästi tervetullut joukkoon mukaan! Tämä vuosi on seuran 72. toimintavuosi!

Historian polut -kävely Haavistolla Nokia-viikon maanantaina 21.5.2018

- Kokoontuminen Lauttalan koululla klo 17.00 (sään mukainen varustus)

- Oppaiden johdolla kävellään n. 2 km:n päähän luonnonsuojelualueelle ja sieltä takaisin Lauttalan koululle. Kävelymatkaa kertyy runsas neljä km.

- Näemme mm. vanhat ammattikoulut, jätevedenpuhdistamon, Kullaanvuoren tienoon, käymme Utolankalliolla ja näemme vanhaa ratalinjaa siltoineen.

- Pyrimme järjestämään mehutarjoilun matkan varrelle. Tilaisuus on kaikille avoin, ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa mukaan!

- - -

K.J. Nummen muistelmat julkaistu! Saatavissa myyntipisteistä (kts. alla) ja postitse (tilaus oheisella Ota yhteyttä -lomakkeella).

- - -

VALOKUVANÄYTTELY 100 vuotta työtä Nokialla oli menestys. Näet näyttelyjulisteet ja -luettelon Galleria-välilehdeltä!

Julkaisujemme myyntipisteet Nokialla:

Hinttalan kahvio, Nokianvaltatie 5, (avautuu taas kesäkaudella)

Eveliinan talo, Välikatu 17, ma-ke 10-17, to-pe 10-18, la 10-15

Nokiann Taidetalo, Souranderintie 7, ti, to, pe 10-16, ke 10-18, näyttelyiden aikana myös su 11-15

SPR:n kahvio terveyskeskuksessa, ark. 8-15.30, la-su 12-15