Tapahtumakalenteri 2022

NOKIA-SEURA 76. toiminnan vuosi

Toukokuu

Kevätkokous klo 17.00 alkaen Nokian kartanon koulutuskeskuksessa.
Puhujavieraana professori emeritus Seppo Knuuttila, aiheenaan taiteen ja huumorin avoliitto.

Ennakkoilmoittautuminen.

Kesä-
elokuu

10-

NANSO 100 NÄYTTELY 10.6. - 26.8.2022
kirjasto- ja kulttuuritalo Virran Raami-näyttelytilassa.
Nanson eli silloisen Nokian Kutomo ja Wärjäys Oy:n perustamisesta tuli kuluneeksi sata vuotta vuoden 2021 lopussa.
Nokialaista teollista perintöä kunnioittaaksemme pystytimme yhdessä Nanso Group Oy:n ja Emil Aaltosen museon kanssa näyttelyn, joka kertoo yrityksen 100-vuotista tarinaa kuvin, tekstein ja yleisöltä lainattujen asujen avulla. Nokian kaupunki tukee merkittävästi näyttelyn toteuttamista.
Esillä yli 30 Nanso-asua eri vuosikymmeniltä sekä suuria kuva- ja historiataluja kertomassa yrityksen vaiheita. Näyttelykirjaan on koottu monipuolinen kirjo Nanso-tarinoita yrityksessä töissä olleilta tai Nanso-asuihin pukeutuneilta ihmisiltä.

Näyttely avoinna Virran aukioloaikoina (kesäajan la-su suljettu)

Seuraa myös Nokian Uutisten Seuratoimintaa- ja MenoInfo-palstoja, joilla ilmoitamme tapahtumista vuoden mittaan.