Tapahtumakalenteri 2017

NOKIA-SEURA 71. toiminnan vuosi Nokia80_pixel_final_1.jpg

Helmikuu

3.pvä

100 vuotta työtä Nokialla - valokuvanäyttely SuomiFinland100-tunnus_sininen_RGB.jpg

Nokian Taidetalossa, Souranderintie 7, avautuu yleisön ja eri yhteisöjen arkistoista koottu valokuvanäyttely, joka yli 100 kuvan voimalla esittelee nokialaista työtä. Näyttely pyrkii valottamaan työntekoa eri vuosikymmenillä sadan vuoden ajalta ja myös mahdollisimman laajasti eri työaloja edustaen - kotityötä unohtamatta.

Taidetalo on avoinna: ti, to pe klo 10-16, ke klo 10-18, su klo 11-15, ma ja la suljettu. Näyttely kestää 31.3.2017 asti. Sisäänpääsy on ilmainen.

Maaliskuu

23.pvä

Sääntömääräinen kevätkokous klo 17.00

- Kerholan Polónin salissa

- käsitellään sääntöjen 9.1 §:n asiat

- kokouksen jälkeen n. klo 17.30 kahvitarjoilu ja valokuvaesitys, jossa kuvia Nokian viime vuosikymmeniltä. Tervetuloa! Valokuvaesitykseen ovat kaikki tervetulleita!

Toukokuu

16.pvä

Historian polut Pitkäniemessä
Kokoontuminen Pitkäniemen sairaalan Hallintola-rakennuksen edessä klo 17.00, Pitkäniementie 91. Kävelyllä Pitkäniemen puistikossa tehdään aikamatka vuoteen 1900, jolloin sairaalaan tulivat ensimmäiset potilaat. Vieraillaan myös Pitkäniemen kirkossa, kävelyn päätteeksi kahvitarjoilu.

Pitkäniemen historiasta ja nykypäivästä meille kertovat tapahtuman kuluessa Raija Lehtimäki ja Onni Torikka.

Kesäkuu

11.pvä

Pinsiön Kirkkopolkukävely
- kävellään perinteinen kirkkopolku Pinsiön Pirttisillasta Nokian kirkolle niin, että ehdimme jumalanpalvelukseen kymmeneksi. Yleisön pyynnöstä uusimme tämän viime vuonna toteutetun vaelluksen. 40 ensimmäistä mahtuu mukaan!

Bussikuljetus Nokian kirkon parkkipaikalta klo 06.30 Pinsiön Pirttisiltaan, josta vaellus alkaa. Reitin varrella evästarjoilu. Osallistumismaksu 10 €/hlö kerätään bussiin noustessa. Ilmoittautumiset p. 0400-337 988/Hartman tai 0400-835 501/Hynninen.

Lisätietoa vaelluksesta

Elokuu

20.pvä

Kotiseuturetki Laivalla LaukkoonSuomiFinland100-tunnus_sininen_RGB.jpg
- yhdessä Pirkkala-Seuran kanssa toteutamme tämän retken Tammerkoski-laivalla meno-paluuna. Laukossa kartanolounas ja esittelykierros.

HUOM! Nokia-Seuran kiintiö osallistujista on täyteen varattu 8.3.2017. Tiedustele mahdollisia peruutuspaikkoja kevään kuluessa.

Syyskuu

.pvä

Lokakuu

18.pvä

Yritysvierailu Purso Oy:öön Siurossa
- Bussikuljetus Harju-Centerin edestä Nokialla klo 17.00, 10€/hlö, maksu bussiin noustessa.
- Ennakkoilmoittautuminen puh. 050-305 6895/Pahlman tai 0400-835 501/Hynninen. Vain 40 henkilöä voidaan ottaa vierailulle! Tervetuloa!

Marras-kuu

.pvä

Sääntömääräinen syyskokous

Seuraa myös Nokian Uutisten Seuratoimintaa- ja MenoInfo-palstoja, joilla ilmoitamme tapahtumista vuoden mittaan.