Tapahtumakalenteri 2018

Maaliskuu

21.pvä

Sääntömääräinen kevätkokous klo 17.00 Nansossa

Kokous pidetään Nanson juhlasalissa, Tanhuankatu 2. Klo 17.00-17.30 käsitellään sääntömääräiset asiat. N. klo  17.30 kokouksen päätyttyä kokousesitelmän pitää Nanso Groupin hallituksen puheenjohtaja Juha Berglund teemalla "Nanso ennen ja nyt". Hän kertoo 100:aa vuotta lähestyvän Nanson vaiheista ja valottaa myös suunnitelmia tulevasta.

Tervetuloa niin seuran jäsenet kuin Nansosta muutoin kiinnostuneet. Voit tulla jo kokoukseen tai esitelmää kuulemaan!

Toukokuu

21.pvä

Historian polut -kävely Haavistolla Nokia-viikon maanantaina

- Kokoontuminen Lauttalan koululla klo 17.00 (sään mukainen varustus)

- Oppaiden johdolla kävellään n. 2 km:n päähän luonnonsuojelualueelle ja sieltä takaisin Lauttalan koululle. Kävelymatkaa kertyy runsas neljä km.

- Näemme mm. vanhat ammattikoulut, jätevedenpuhdistamon, Kullaanvuoren tienoon, käymme Utolankalliolla ja näemme vanhaa ratalinjaa siltoineen.

- Pyrimme järjestämään mehutarjoilun matkan varrelle. Tilaisuus on kaikille avoin, ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa mukaan!

Kesäkuu

Elokuu

Syyskuu

Lokakuu

Marras-kuu

.pvä

Seuraa myös Nokian Uutisten Seuratoimintaa- ja MenoInfo-palstoja, joilla ilmoitamme tapahtumista vuoden mittaan.