Tapahtumakalenteri 2019

Maaliskuu

27.pvä

Sääntömääräinen kevätkokous klo 17.00 Kerholan Polónin salissa

Kevätkokousasioiden jälkeen on puhujavieraana Nokian Paperi Oy:n entinen toimitusjohtaja Olavi Toivola. Eläkkeelle jäätyään hän on ryhtynyt myös kirjailijaksi ja teoksissaan näkyy Nokia monimuotoisesti. Esitys onkin otsikoitu ”Nokia kirjoissani”.

Toukokuu

22.pvä

Historian polut -kävely Haavistolla Nokia-viikon keskiviikkona

- Kokoontuminen Lauttalan koululla klo 17.00 (sään mukainen varustus)

- Oppaat johdattelevat Kullaanvuoren värikkääseen historiaan, tutustutaan hienoihin pispalamaisiin Utolankallion ja Porkanperän asuinalueisiin ym.

- Näemme myös vanhan ammattikoulun ja jätevedenpuhdistamon.

- Tilaisuus on kaikille avoin, ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa mukaan!

Syyskuu

10.pvä

Kotiseuturetki Hämeenkyröön

Bussi lähtee Harju-Centerin edestä klo 17.00 ja paluu samaan paikkaan klo 21.00 mennessä. Bussi täyttyi jälleen nopeasti eikä peruutuspaikkoja ole tullut. Ilmoittautuneet tervetuloa retkelle. Maksu käteisellä bussiin noustessa.

Lokakuu

10.pvä

Yritysvierailu Nokeval Oy:öön

Kokoontuminen klo 16.45 yrityksen tiloihin, Rounionkatu 107, Nokia (pihassa pysäköintitilaa). Tilaisuus on täyteen varattu.

Seuraa myös Nokian Uutisten Seuratoimintaa- ja MenoInfo-palstoja, joilla ilmoitamme tapahtumista vuoden mittaan.